HÍREK

Tájékoztató ügyfeleinknek

Tisztelt Látogató! 2018.05.25.-től életbe lép a GDPR (személyes adatvédelem). Az erről szóló tájékoztatást az alábbi linken, illetve az adatvédelmi tájékoztató aloldalon is olvashatja.

Kedves Ügyfeleim,

2019.03.01-től új helyen, a 1032 Budapest, Szőlő utca 86. Fszt. szám alatt várjuk meglévő és új ügyfeleinket! Felhívjuk Ügyfeleink figyelmét, hogy parkolásra az irodával szembeni nagy parkolóban van lehetőség, azonban az hétköznaponként 9:00 és 18:00 óra között FIZETŐS!!

Kedves Ügyfeleim,

2018. December 1-től főállásban végzem a könyvelést, így már napközben is tudom fogadni meglévő és új ügyfeleimet, a 1035 Budapest, Vihar utca 8 szám alatt. Felhívom az ide látogatók figyelmét, hogy a parkolás az épület előtti nagy területen lehetséges, viszont napközben FIZETŐS!

Az ügyfeleim még minőségibb kiszolgálása érdekében 2018. Novemberétől újból képzem magam, így a telefonhívásokat, személyes találkozókat átmenetileg korlátozottan tudom fogadni.

2019. Január 1-től az alábbi időbeosztás szerint tudom fogadni Ügyfeleim telefonhívásait:

Hétfőn 9-14 óráig

Kedden 9-17 óráig

Szerdán 9-14 óráig

Csütörtökön 9-17 óráig

Pénteken 9-14 óráig.

A telefonhívásokat, előre lebeszélt visszahívásokat sürgős esetben lehetőségeimhez mérten fogadom. Kérem, amennyiben mégsem tudom fogadni hívását, írjon emailt.

A személyes találkozók esetében - az eddig is jól bevált - előre egyeztetett időpontban tudunk találkozni, egyeztetni. Természetesen az esti órákban is lehetséges a találkozó, ha erre igény van.

Megértésüket, és együttműködésüket köszönöm!