Kedves Látogató!

Köszönjük, hogy ellátogatott a Ferenczi Könyvelés honlapjára. Ferenczi Andrea vagyok, a Könyvelőiroda vezetője. Engedje meg, hogy bemutassam egy pár szóban Önnek az irodánkat.

A könyvelőiroda múltja 2017-re vezethető vissza, mikor is egyéni vállalkozóként elkezdtem a könyvelést. A könyvelést főállás mellett végeztem, majd a gyorsan növekvő ügyfélszám miatt, hamar eldöntöttem, hogy főállású vállalkozóként szeretném ezt tovább folytatni, így 2018-ban ezt meg is valósítottam. Ekkor már látszott, hogy a fejlődés itt nem áll meg, így 2019-ben Óbudán, a Flórián téren nyitottuk meg első könyvelőirodánkat. 2020-ban már négyen láttuk el az Ügyfeleink által ránk bízott feladatokat, így megnyitottuk második irodánkat is, ahol munkatársainkkal együtt dolgozva családias légkörben működünk, immár Mérleg/Elő Plusz Kft-ként 6 fővel.

A cég működésének kialakításakor arra törekedtünk, hogy minimálisra tudjuk csökkenteni az Ügyfeleinkkel történő találkozások számát. No, nem azért, mert nem szeretünk találkozni az emberekkel, hanem csupán azért, mert a rohanó világunkban mindenkinek fontos minden perc, és ezt ne az utazással keljen eltölteni azért, hogy például elhozzon egy könyvelési anyagot.

Nálunk lehetőség van arra, hogy a könyvelési anyagot elektronikusan ossza meg velünk, telefonon egyeztessünk a felmerülő kérdéseiről, emailben küldjünk információkat vállalkozásáról, de ha igényt tart rá, akkor előre egyeztetett időpontban a személyes találkozó is megoldható.

Ismerjen meg minket a Munkatársaink, elérhetőségeink oldalon.