Irodánk többféle szolgáltatást kínál Ügyfelei részére. Árainkról bővebben az árlista menüpontban tájékozódhat, egyedi igény esetén, kérem, lépjen velünk kapcsolatba, és kérjen ajánlatot. Vállalkozásunk garanciát vállal a szolgáltatásaira, érvényes felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Adótanácsadás

Ha még ismeretlen terep Önnek, hogy alakuló vállalkozását milyen formában indítsa el, vagy még nem teljesen érti az összes Önre vonatkozó törvényi részt, akkor keressen bizalommal. Az adótanácsadás általában 1 órát vesz igénybe, ahol segítünk Önnek eligazodni az adótörvényekben, feltérképezzük, hogy az igényeinek megfelelően melyik vállalkozási formát érdemes választania, ill. minden felmerülő kérdésére válaszolunk.

Könyvelési szolgáltatás

Vállaljuk egyéni és társas vállalkozásának teljeskörű könyvelését, számviteli szabályzatainak elkészítését. Ezen szolgáltatásunk tartalmazza, a munkaügyi, bérszámfejtési, hatóságok előtti képviseleti, bevallási, és a külföldi ÁFA visszaigénylési szolgáltatásunkat is. Kérés esetén havi, negyedéves, vagy féléves adatszolgáltatás is igényelhető. Könyvvizsgálatra kötelezett cégek esetében vállaljuk a könyvvizsgálóval történő együttműködést, részére a szükséges könyvelési dokumentumok elkészítését.

Munkaügyi szolgáltatás

Vállaljuk a vállalkozása alkalmazottainak a társadalombiztosítás keretében igényelhető ellátások elkészítését, akár táppénzről, akár gyermekvállalással kapcsolatos ellátások (CSED, GYED) igényléséről legyen szó. Tájékoztatjuk az Ön vállalkozását érintő munkaügyi szabályokról, dokumentum mintákkal segítjük azok betartását. Alkalmazottainak be – és kijelentéséről is gondoskodunk, történjen a foglalkoztatás bármilyen formában (pl. munkaviszony, megbízási jogviszony, alkalmi munkavállalás stb.) Ezen szolgáltatásunk önálló szolgáltatásként nem vehető igénybe, csak a könyvelési vagy bérszámfejtési szolgáltatással együtt.

Bérszámfejtési szolgáltatás

Vállaljuk a vállalkozásánál foglalkoztatottak bérszámfejtési feladatait, elkészítjük az ehhez kapcsolódó havi adatszolgáltatást, és tájékoztatjuk Önt a havonta terhelő befizetési kötelezettségekről. Önálló szolgáltatásként való megrendelés esetén a bérfeladást elkészítjük és továbbítjuk is azt a könyvelő részére. A vállalkozás vezetőjének ingyenesen elkészítjük év végén az SZJA bevallását, az alkalmazottak kérésére az Ő bevallásaikat is vállaljuk, külön díj ellenében. A bérszámfejtési szolgáltatás áráról bővebben az árlista menüpontban tájékozódhat, egyedi igény esetén, kérem, lépjen velünk kapcsolatba, és kérjen ajánlatot.

Hatóság előtti képviselet

A hatóságok a vállalkozásokat különböző időközönként vizsgálja. Legyen szó akár egy jogkövetési ellenőrzésről, vagy akár egy túlfizetésről az adóhatóságnál, amit szeretne a cég kiutaltatni. Ezeken az ellenőrzéseken az ügyfél általi meghatalmazás birtokában képviseljük Önt, akár önállóan, akár Önnel együtt.

Bevallás benyújtása

A vállalkozás életében számos bevallási kötelezettséget kell teljesíteni, ez lehet havi, negyedéves, éves rendszerességű, vagy akár eseti. Ezeket a nyomtatványokat főleg ÁNYK rendszeren keresztül fogadják el a hatóságok, így mi vállaljuk ezen bevallások elkészítését, és egy példány eljuttatását az ügyfél részére. Az adóhatóságon túl különböző hatóságok is kérhetnek adatszolgáltatást, pl. Központi Statisztikai Hivatal, Önkormányzat stb. Az ügyféllel együttműködve vállaljuk ezen adatszolgáltatások elkészítését is.

Külföldi ÁFA visszaigénylése

Magyarországon bejegyzett cég, akinek nincs telephelye külföldön, de ott személyesen vásárol (pl. üzemanyag, szállásktg.), külföldi ÁFA tartalmú számlát kap. Neki ott helyben meg kell fizetnie a számla ÁFA tartalmát is, azonban ezt Magyarországon visszaigényelheti. Ennek visszaigénylését is vállaljuk. A külföldi ÁFA visszaigénylés szolgáltatás áráról bővebben az árlista menüpontban tájékozódhat, egyedi igény esetén, kérem, lépjen velünk kapcsolatba, és kérjen ajánlatot.

SZJA bevallás elkészítése

A munkáltatónak nem kötelessége elvállalni, hogy elkészíti a magánszemély személyi jövedelemadó bevallását, vagy előfordulhat, hogy az elmúlt években nem vett igénybe olyan kedvezményt, ami eddig is járt volna Önnek. Ha ilyen problémával találja magát szemben, és nem szeretné/tudja elkészíteni az ehhez szükséges bevallást, akkor mi segítünk Önnek ebben. Ammenyiben Ön könyvelési szolgáltatásra fizet elő nálunk, akkor az Ügyvezető vonatkozásában ingyenes az éves SZJA bevallás elkészítése.

Nyugdíjazás

Ha érdekli Önt, hogy nyugdíjazásakor mekkora összeg illeti majd meg, vagy hogyan lehet ezt az összeget magasabbra emelni, vagy ha csak a szolgálati idejét szeretné rendbe rakatni, mert hiányzik a listából pár munkahelye, esetlegesen már aktuális lenne a nyugdíjba vonulása, de nem szeretné egyedül intézni ezt, akkor keressen bizalommal. Az ár mindig egyedi, így árlistánkban annak összege nem található meg. A szolgáltatás áráról bővebben kérem, lépjen velünk kapcsolatba, és kérjen ajánlatot.