Ferenczi Andrea

Ferenczi Andrea vagyok, adótanácsadó, mérlegképes könyvelő, bérszámfejtő, TB szakügyintéző. A könyvelés iránti szeretetem 2008-ban indult, azóta is lelkiismeretesen végzem az Ügyfeleim által rám bízott feladatokat. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem az egyéni -, és társas vállalkozások könyvelésében, bérszámfejtésében, az SZJA bevallások elkészítésében. Foglalkozom Egyesületek és Alapítványok könyvelésével is.

Elérhetőség: andrea@ferenczikonyveles.hu

Ferenczi Szabolcs

Ferenczi Szabolcs vagyok, a Ferenczi Könyvelés csapatának egyetlen férfi tagja. A csapat tagjaként elsősorban a marketing területtel foglalkozom, illetve a beszállítókkal történő kapcsolattartással, hogy a szerződéskötések, dokumentációk beszerzése problémamentesen működjön. Számlarögzítésben is részt veszek, ahol folyamatosan bővítem tudásom az adójogszabályokkal.

Elérhetőség: szabolcs@ferenczikonyveles.hu

Balogh Borbála

Balogh Borbála vagyok, mérlegképes könyvelő. A képesítésemet több mint húsz éve szereztem meg, azóta dolgozom ezen a területen. A Ferenczi Könyvelés csapatának szinte a kezdetektől tagja vagyok. Különböző méretű és profilú cégek könyvelésén dolgozom, az internetes kereskedelemmel foglalkozó vállalkozástól, a pénzügyi, gazdasági tevékenységet folytató cégeken át az egyesületig. Ez a sokszínűség és a családias munkahelyi légkör teszi lehetővé, hogy munkámat naponta frissülő érdeklődéssel végezzem.

Elérhetőség: borbala@ferenczikonyveles.hu

Fövényi Mónika

Fövényi Mónika vagyok, képesített könyvelő. A Ferenczi Könyvelés csapatát több mint 1 éve erősítem, ahol széleskörűen foglalkozom a cégek könyvelésével. Könyvelek webshoppal rendelkező céget, informatikai, építőipari, szépségipari területeken tevékenykedő vállalkozásokat. Vannak köztük KIVA-s ill. társasági adózásúak, pénzforgalmi ÁFA-sok. Kérés esetén havi/negyedéves adatszolgáltatásokat is küldünk Ügyfeleink részére.

Elérhetőség: monika@ferenczikonyveles.hu

Kórik Szilvia

Kórik Szilvia vagyok, képesített könyvelő és bérszámfejtő. 2008-ban kezdtem egy könyvelőirodában dolgozni, azóta is folyamatosan könyveléssel foglalkozom kisebb megszakítással a gyermekek születése miatt. A Ferenczi Könyvelés csapatát erősítve térek vissza a könyvelési és bérszámfejtési feladatok mindennapjaiba, ahol szakmailag is sokat fejlődhetek tovább

Elérhetőség: szilvia@ferenczikonyveles.hu